Una neteja, per començar...

Una neteja, per començar...

limpieza de intestinos
Aquest final d'hivern he provat una neteja d'intestins i m'ha anat fantàsticament... 
 
Doncs vaig trobar el següent article sobre la neteja de Còlon en http://medicinasnaturales.net/:
 
"Mitjançant l'eliminació de les mucoses, dipòsits fecals i paràsits dels intestins vostè pot prevenir i guarir moltes condicions de salud. Al cap de 70 anys, els nostres intestins han arribat a processar 100 tones d'aliments i 40000 litres de líquid, la qual cosa comporta que prop de 15 lliures de dipòsits fecals i residus tòxics s'acumulin en l'estómac. Això fa que es contamini la nostra sang i causin danys irreparables en el cos: el restrenyiment freqüent, metabolisme alterat, diabetis, augment excessiu o insuficient de pes, malalties renals i hepàtiques, l'audició i problemes de visió, problemes de la pell, pèl i ungles, així com altres malalties, que van des de l'artritis fins a càncer són només alguns signes que els seus intestins no estan nets.
 
L'ènema o lavativa pot netejar només una petita part del còlon, de 40 a 50 centímetres, i el tractament d'ènema amb un equip especial és car, porta temps i a més afecta a la micro flora intestinal.
 
El consum d'1 a 3 cullerades de farina de lli durant tres setmanes pot netejar completament els intestins, tant el moc i els dipòsits fecals o paràsits, conservant plenament la micro flora intestinal. Aquest mètode proporciona la normalització ràpida de pes i crema greix. Té un efecte positiu en la regulació dels lípids del metabolisme. La farina de lli pot absorbir i eliminar les toxines del cos i reduir el nivell de colesterol en la sang.
 
 
 
Indicacions:
 
-Inflamació del tracte respiratori superior, el tracte gastrointestinal
 
-Gastritis, colitis, úlcera d'estómac i duodè.
 
-Malalties del tracte urinari, infeccions, cistitis, pielonefritis
 
-Pes corporal excessiu, trastorns dels lípids metabòlics.
 
Recepta per netejar l'intestí amb farina de llavors de lli:
 
En lloc del desdejuni, consumeixi aquesta mescla durant 3 setmanes:
 
-Setmana 1: 1 cullerada de farina de lli i 100 ml de quefir
 
-Setmana 2: 2 cullerades de farina de lli i 100 ml de quefir
 
-Setmana 3: 3 cullerades de farina de *lli i 150 ml de quefir
 
Per a aquells que no saben com fer el quefir (iogurt búlgar, llet kefirada, iogurt d'ocellets a Xile o yocas a Uruguai) aquí els detallem com preparar-ho:
 
S'introdueixen en un recipient de vidre o cristall la llet i els nòduls de quefir (3 cullerades de quefir per litre de llet), es tanca amb tapa hermètica o un drap de tela amb un cordill, i es deixa a temperatura ambienti durant 12-36 hores (normalment 24 hores). Després d'aquest temps, es cola el líquid resultant amb un filtre. Després s'esbandeix el flascó en aigua, i es torna a repetir el procés amb més llet fresca. Cada 3 o 4 dies s'han de rentar els nòduls amb aigua, encara que hi ha persones que no ho renten mai o molt poques vegades. Per a un quefir més líquid s'afegeix més quantitat de llet, i per a un espès més quantitat de nòduls. En la velocitat de la fermentació influeix la temperatura ambienti, la temperatura de la llet i la quantitat de nòduls. La llet no ha de sobrepassar els 35º i la temperatura ambiental ha de ser entorn dels 20º.5 Es recomana utilitzar llet fresca, sencera o pasteuritzada en lloc de la UHT.
 
Per endolcir el seu gust se li sol afegir sucre, canyella o mel, encara que és millor no usar mel ja que a causa de les seves propietats antimicrobianes i antisèptiques7 podria afectar negativament al producte reduint la població microbiana. Després de la fermentació la llet kefirada es pot guardar en la nevera a 4ºC, mantenint-se amb bona qualitat fins a 14 dies.
 
Si la farina de lli no la troba en la seva tenda habitual, compri una mica de llavor de lli i molgui-la molt fina. Prepari el just que va a necessitar per prendre, ja que les llavors es poden quedar ràncies si les guarda per prendre en una altra ocasió. Cada matí prepari la nova ració.
 
Consuma aquesta mescla en comptes del desdejuni. Asseguri's de beure almenys 2 litres d'aigua al dia. S'obtenen millors resultats si pren aigua amb mel.
 
Aquest procediment de neteja ha de practicar-se una vegada a l'any."
 
Font:

www.healthyfoodhouse.com

www.wikipedia.com

Add new comment